Perhekahvila

Perhekahvila on koko perheen kohtauspaikka, jossa on ohjelmaa kävijöiden toiveiden mukaan. Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin keskustelemaan, leikkimään ja touhuamaan yhdessä vapaamuotoisesti. Voit poiketa pikaisesti tai viihtyä koko ajan.

Perttelin Perhekahvila toimii Inkereellä, os. Tortosmäentie 9.

Keskiviikkoisin klo 9:30-11:30

Keskiviikkona 14.11. ja 21.11. askartelemme sadeputkia

Kahviloissa ei ole palkattua ohjaajaa, vaan kahviloita pyöritetään vapaaehtoisten pertteliläisten äitien voimin. Inkereellä meillä on ihanat mummit Leena ja Tuula, jotka laittavat  keskiviikkoisin aamupäivän kerhossa meille joka kerta maukasta kotiruokaa ja keittävät kahvit. Ruoan hinta on vain 2€/perhe!

Päivitämme näille sivuille, mikäli jollain kerralla on jotain erikoisempaa ohjelmaa tiedossa, muuten kokoonnumme aina keskiviikkoisin hyvän seuran, jutustelun ja ruokailun merkeissä.

Seuraa ilmoitteluamme näillä sivuilla ja Facebookissa "MLL Perttelin Perhekahvilat"!

SYKSYN 2018 OHJELMAA:

Ke 7.11. Askartelemme Isänpäiväkortteja ja tutustumme NOSH-vaatteisiin

Ke 14.11. Askartelemme sadeputkia

Ke 21.11. Askartelemme sadeputkia

Ke 19.12. Elävä Joulukalenteri-luukku aukeaa Perhekahvilassa, lounaaksi riisipuuroa!

KEVÄÄN 2018 OHJELMAA:

Ke 7.2. Iltaperhekahvilassa laskiaispullia

Ti 13.2. Laskiaistiistai, jälkkäriksi laskiaispullia

Ti 20.2. TALVILOMAVIIKKO, Perhekahvila suljettu

Ti 27.2. Ekopuoti Valkee & Vihree Somerolta tulee esittelemään ekologisia kodin puhdistusaineita ja pyykinpesuaineita. Tervetuloa tutustumaan!

Ti 20.3. Ekopuoti Valkee & Vihree Somerolta tulee esittelemään ekologisia meikkejä sekä ihon hoito- ja puhdistustuotteita lapsille ja aikuisille. Tervetuloa tutustumaan!

Ti 27.3. Valmistaudumme pääsiäiseen askartelun parissa, jälkkäriksi mämmiä

Ti 10.4. KotiMai Design tulee esittelemään kotimaisia lasten ja naisten vaatteita. Tervetuloa tutustumaan!

Ti 1.5. VAPPU, Perhekahvila suljettu

SYKSYN 2017 OHJELMAA: