Perhekahvila

Perhekahvila starttaa viikolla 3

 

Perhekahvila on koko perheen kohtauspaikka, jossa on ohjelmaa kävijöiden toiveiden mukaan. Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin keskustelemaan, leikkimään ja touhuamaan yhdessä vapaamuotoisesti. Voit poiketa pikaisesti tai viihtyä koko ajan.

Perttelin perhekahvila toimii Inkereellä, os. Tortosmäentie 9.

tiistaisin klo 9.30-11.30

keskiviikkoisin klo 17-19 

 

Kahviloissa ei ole palkattua ohjaajaa, vaan kahviloita pyöritetään vapaaehtoisten pertteliläisten äitien voimin. Inkereellä meillä on ihanat mummit Leena ja Tuula, jotka laittavat  aamupäivän kerhossa meille joka kerta maukasta kotiruokaa ja keittävät kahvit. Ruuan hinta on vain 2€/perhe! Iltaperhekerhon sisällöstä tiedotetaan pian. 

 

PÄIVITÄMME LISÄTIETOA KEVÄÄN OHJELMASTA PIAN! Tervetuloa mukaan jo nyt!

 

SYKSYN 2017 OHJELMAA:

Ti 26.9. Vaihtotori

Ti 2.10. Vaihtotori jatkuu

To 5.10. Iltaperhekahvila, vaihtotori

Ti 10.10 Vaihtotori jatkuu

Ti 17.10. Askarrellaan siilejä ja vaihtotori jatkuu

Ti 24.10. House of lola-vaatekutsut

Ti 19.12. Joulupuuroa

 

TUO TULLESSAS VIE MENNESSÄS -vaihtotori toimii Inkereen perhekahvilassa tiistaiaamuisin alkaen 26.9 jatkuen 10.10 kahvilakertaan saakka.

Aamuisten perhekahvila-aikojen lisäksi järjetämme VAIHTOTORI-ILTAKAHVILAN 5.10, klo17.30-18.30, jolloin kaikilla halukkailla on mahdollisuus päästä vaihtotorille, sekä kahvittelemaan.

MISTÄ ON KYSE??…
Perhekahvilaan saa tuoda itselle tarpeettomat lastenvaatteet ja -kengät kiertoon seuraaville käyttäjille. Vaatteet saavat olla tottakai käytettyjä, mutta ei tuoda rikkinäisiä tai "ylikuluneita" vaatteita. Lajittele vaatteet jo tuodessasi koon mukaan, jotta meneessään viejät voivat helposti niitä tutkailla. Ei tuoda tällä kertaa kiertoon tavaroita/leluja tai aikuisten vaatteita, ainoastaan lastenvaatteet kiertävät tällä erää.

 

10.10. perhekahvila kerran jälkeen viemme ylijääneet vaatteet ja kengät hyväntekeväisyyteen.