Kahvakuula ja rullaus

Nyt voit ilmoittautua kevään tunneille!

Aika: Maanantaisin klo 18.30-20.00, 10 kertaa 14.1.2019 alkaen.

Paikka: Inkereen koulu, os. Tortosmäenkuja 1A

Ohjaajana: Liikunnanohjaaja Elina Lietzen

Ensin pidetään kahvakuulatunti ja sen jälkeen rullausta. Rullaus on mukavaa ja tuntuvaa kehon venyttelyä putkirullan (foam roller) avulla, hierontaa rullan avulla. Rullaus lievittää lihasperäisiä kiputiloja säännöllisesti tehtynä. Rullaus lisää myös lihasten joustavuutta, ryhti sekä nivelten liikkuvuus paranee. Näihin päästään kun käydään faskialinjoja läpi pyrkien saamaan sidekudosta ja lihaksistoa mahdollisimman joustavaksi.

Kurssilla tarvitaan oma rulla ja oma kahvakuula, ohjaajalta voi tilata myös rullan.

Kurssi järjestetään kun osallistujia tulee vähintään 20. Muutokset kurssin aikatauluihin mahdollisia esim. ohjaajan sairastumisen vuoksi. Lisätietoja Anulta 044-2854124

Osallistumismaksu molemmille kursseille yhteensä MLL:n jäsenilta 35€ ja muilta 40€. Jos jostain syystä haluat osallistua vain toiselle kurssille, on hinta 25€ jäseniltä ja 30€ muilta/kurssi. Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Maksu tapahtuu käteisellä ensimmäisellä kerralla.

ILMOITTAUTUMINEN KAHVAKUULAAN JA RULLAUS KURSSILLE

Ryhmä on nyt täynnä, ota yhteyttä jos haluat vielä mukaan, ilmoitamme sinulle jos paikkoja vapautuu!