Koululaisten kesäkerho

Vanhemmat töissä, koululainen yksin kotona... Nyt ratkaisu kesäkuulle!! Järjestämme kesäkerhon koululaisille!!

Aika: 4.6.-21.6.2018, arkisin klo 10-14

Paikat: Inkere, Kajalan kentän huoltorakennus, Tortosmäentie 9

Kaivola, Seurakunnan kammari, Mikolantie 5

Ohjaajat: Elina Nohteri ja Joanna Kaasalainen Inkereellä, Olli Suominen ja Elina Mannström Kaivolassa

Hinta: 30 euroa/viikko

Kerhossa ollaan paljon ulkona, leikitään ja pelataan kaikenlaista mukavaa. Sisätiloissa askerrellaan, ehkä leivotaan ja puuhastellaan kaikkea kivaa! Lapset voivat myös itse vaikuttaa kerhon sisältöön, ensimmäisellä kerralla mietitään yhdessä mitä kaikkea kerhossa voitaisiin tehdä.

Kerhoon tulee jokaisen ottaa omat eväät mukaan. Pukeutuminen sään mukaan.

Kerhoon voi ilmoittautua ala-asteikäiset lapset. Voi ilmoittautua yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi viikoksi. Jokaiselle viikolle mahtuu 15 lasta per kerho. Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Kerhosta lähetetään maksutiedot sähköpostilla vanhemmille ennen kerhon alkua.

Lisätietoja:

Kaivolan kerho, Anna 0407565423

Inkereen kerho, Tiina 0400533997

Kerhotilat tarjoaa Salon kaupunki ja Salon seurakunta, kiitos!!

Ilmoittautuminen KAIVOLAN kesäkerhoon

Kerhoon on tullut paljon ilmoittautumisia ja siitä syystä jotkut viikot voivat olla jo täynnä. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen INKEREEN kesäkerhoon

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.