Harrastustuki

Kiitos kaikille hakemuksista, tuet on nyt jaettu! Ensi vuonna näillä näkymin uudelleen!

TUKEA LASTEN JA NUORTEN HARRASTUKSIIN

Meille Perttelin MLL:ssä on tärkeää, että kaikki lapset ja nuoret saavat harrastaa. Siksi haluammekin tukea tänä syksynä pertteliläisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa 1000 eurolla. Tämä summa jaetaan usean hakijan kesken.

Tuki on tarkoitettu niille lapsiperheille joilla ei ole taloudellisesti mahdollista lapsen haarrastukseen. Perheen tulee olla siis Perttelistä, asua vanhan Perttelin kunnan alueella. Eli jos koet itse, että sinulla ei ole mahdollisuutta antaa lapsellesi sitä harrastusta mitä hän haluaisi niin tässä on nyt mahdollisuus. Täytätte hakemuksen huolellisesti, lokakuun jälkeen me ilmoitamme henkilökohtaisesti jokaiselle hakijalle saitteko tukea vai ei. Tukea voi hakea harrastusvälineisiin, kausimaksuihin tai muuhun osallistumisen edellyttämiin kohtuullisiin maksuihin. 

Hakuaika on 15.10. saakka. Tämän jälkeen hallituksen jäsenet yhdessä päättävät kenelle tuki myönnetään. Päätökseen vaikuttavat useat asiat ja tukea saavat ne lapset/nuoret jotka sitä mielestämme eniten tarvitsevat. Jos jaettavaa rahaa vielä jää, niin pidennämme hakuaikaa. Harrastuksen tai välineiden hankinta tulee suorittaa viimeistään keväällä 2018. Tuki maksetaan hakijalle kuittia vastaan. 

Lomakkeeseen laitettavat tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käytetään vain tähän tarkoitukseen.