Omaa Aikaa

 

Omaa aikaa ei oikein ole, parisuhde jää taka-alalle, lapset kiukuttelee, kotitöitä on enemmän kuin paljon, ystäviäkin pitäisi ehtiä näkemään, rentoutuminen on välillä hankalaa, lapset valvottaa tai muuten vaan väsyttää ym. ym.... Tuntuuko sinustakin joskus tältä? Jos näistä edes joku asia kolahti, ovat omaa aikaa-illanvietot juuri sinulle!

 

Omaa aikaa-illanvietot on tarkoitettu ruuhkavuosien keskellä eläville äideille. Kokoonnumme joka toinen maanantai klo 18-20 Inkereen nuorisotilassa, os. Inkereentie 1023. Aloitetaan ma 14.1.2019. Kokoontumisia on noin 10 kertaa ja mukaan mahtuu 10 äitiä.

 

Tarjolla on pientä iltapalaa ja keskustellaan yhdessä ruuhkavuosiin liittyvistä haasteista ja iloista muiden äitien kanssa. Sinulla voi olla minkä ikäisiä lapsia vaan, vauva, teini-ikäinen tai jotain siltä väliltä, yksi tai monta. Nämä illanvietot on tarkoitettu kaikille äideille, jotka haluavat keskustella samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Voit keskustella juuri sen verran kuin haluat tai vain kuunnella mitä muut keskustelevat. Jokaisella kerralla on joku teemaan liittyvä aihe, voimme jutella siitä ja kaikesta muusta mitä mieleen juolahtaa.

 

Ryhmän vastaavana henkilönä toimii Jututtamo-koulutuksen käynyt sosionomi opiskelija Tiina Hämäläinen, jolta saa lisätietoja ryhmästä, p. 0400533997. Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Nämä illanvietot ovat täysin maksuttomia.

 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN OMAA AIKAA-ILLANVIETTOON

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.