Puuhakasta Perheilyä

Puuhakasta Perheilyä-kursseilla tehdään aina jotain kivaa perheen kesken, kuten esim. liikuntaa, ulkoilua yms.

 

Sähköpostia lähetetetty ilmoittautuneille. Nähdään Teijolla!

 

Koko perheen mäkiautoilua Teijolla

Torstaina 18.5.2017

klo 18-20

 

Mukaan mahtuu max. 18 innokasta mäkiautoilijaa.

Teijolle tullaan omilla kyydeillä.

Meriteijo Ski & Action Park Teijontie 345 25570 TEIJO

 

Hinta: MLL:n jäseniltä 10€/auto, muilta 15€/auto

Hinta sisältää 4 laskua. Hinnat sisältävät auton vuokran, kypärän,ajolasit ja tarvittaessa ajohaalarit.

Lisälaskuja saa ostaa paikanpäältä omatoimisesti.

Grillausmahdollisuus - omat makkarat mukaan.

Lämmintä päälle!

 

Autoiluun voivat lähteä kaikki vauvasta vaariin eli pienet lapset (1-7v) voi turvallisesti ottaa vanhemman syliin ja ajaa näin kaksi kyydissä. Muuten rinneautot on suunniteltu yksi paikkaisiksi. Joka ajosta näet aikasi tulostaululta ja tarvittaessa saat sen tulostuspalvelusta. Hinnat sisältävät auton vuokran, kypärän,ajolasit ja tarvittaessa ajohaalarit.

Koska mukana on varmaan hyvin eritason laskijoita, niin ajo-ohjelman sujuvuuden kannalta voimme joutua ryhmittämään ajoja eri tason/vauhdin ajavien mukaan (eli esim. 8-14-v lapset omaan ryhmään, pieni lapsi sylissä ajavat omaan ryhmään jne).  Aikaa silloin menee vähän kauemmin, mutta haluamme tällä tavalla  taata kaikille oivan ajonautinnon ja vauhdin hurman halujen mukaan.

 

Vuonna 2017 olleet kurssit:

 

LASKETTELUILTA

Perjantaina 3.3. vietämme lasketteluiltaa MeriTeijolla. MLL tarjoaa alennusta lippujen hinnoista.  Perttelin MLL:n jäsenille kolmen tunnin lipun hinta on 10€, muille 13€. Välinevuokra on 12€ (sis. sukset/lauta + kypärä). Myös hissilippu lainataan jokaiselle ilmaiseksi.

Paikalla tulee olla klo 16-17, lunastamassa itselleen lipun.

Säävaraus!!

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Lisätietoja Niinalta 050-5466726.

http://meriteijo.fi/

 

Kiipeilypäivä

Lauantaina 18.2. järjestämme kiipeilypäivän Turun kiipeilypalatsissa os. Vesilinnantie 1. Voit valita kiipeilyajaksi joko aamu klo 10-12 tai ilta 18-20. Hinta on MLL:n jäseniltä 5€, muilta 8€, kerätään käteisellä paikan päällä. Mukaan mahtuu 30 henkilöä aamuun ja 30 iltaan. Kulkeminen tapahtuu omilla autoilla. Muutoksia aikatauluihin saattaa tulla osallistujamäärästä riippuen.

Varaa mukaasi sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet. Omia kenkiä et tarvitse, saat hallista paremmin kiipeilyyn soveltuvat kengät. Kiipeilyaikaa 2 tuntia.

Tarvitset mukaasi vähintään yhden kaverin, joka toimii varmistajanasi. Kiipeilykaverisi ei tarvitse olla saman painoinen. Mikäli kaverisi toimii vain varmistajana, häneltä veloitetaan pelkkä valjasvuokra (0,50€).

Varmistajien tulee olla vähintään 14 vuotta täyttäneitä, alle 14 vuotiailla tulee olla vanhempi perheenjäsen mukana. Kiipeilijät voivat olla pieniäkin lapsia, mutta he voivat kiipeillä vain aikuisen varmistamana. Yksi aikuinen voi varmistaa 2-4 lasta vuorotellen, joten jokaiselle lapselle ei tarvita omaa varmistajaa. Alle 18 vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus kiipeilyyn.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Lisätietoja Niinalta 050-5466726.

http://www.kiipeilypalatsi.com/index.php

 

Vuonna 2015 olleet kurssit:

MINIGOLFIA SYYSLOMALLA

Tarjoamme 50:lle ensimmäiselle minigolf-iltapäivän Vuohensaaressa syysloman tiistaina 13.10.2015. Alkaen klo 16 ja jatkuen pimeän tuloon asti (radalla ei ole valaistusta).

Paikan päällä on mahdollisuus myös grillaukseen, omat eväät mukaan!

Osoite Vuohensaari Camping

Satamakatu 102, 24100 Salo

 

MÄKIAUTOILUA TEIJOLLA

torstaina 3.9 klo 17.30  (kesto arviolta noin 2-2½h)

mukaan mahtuu max. 18 innokasta mäkiautoilijaa, Teijolle tullaan omilla kyydeillä,

Mll tarjoaa pienen iltapalan!

Hinta: MLL:n jäseniltä 10€ per auto, muilta 15€/auto (hinta sisältää 4 laskua) lisälaskuja saa ostaa paikanpäältä omatoimisesti

Autoiluun voivat lähteä kaikki vauvasta vaariin eli pienet lapset (1-7v) voi turvallisesti ottaa vanhemman syliin ja ajaa näin kaksi kyydissä. Muuten rinneautot on suunniteltu yksi paikkaisiksi. Joka ajosta näet aikasi tulostaululta ja tarvittaessa saat sen tulostuspalvelusta. Hinnat sisältävät auton vuokran, kypärän,ajolasit ja tarvittaessa ajohaalarit.

Koska mukana on varmaan hyvin eritason laskijoita, niin ajo-ohjelman sujuvuuden kannalta voimme joutua ryhmittämään ajoja eri tason/vauhdin ajavien mukaan (eli esim. 8-14-v lapset omaan ryhmään, pieni lapsi sylissä ajavat omaan ryhmään jne).  Aikaa silloin menee vähän kauemmin, mutta haluamme tällä tavalla  taata kaikille oivan ajonautinnon ja vauhdin hurman halujen mukaan.

Lämpimästi päälle (illat alkavat jo syyskuussa kylmetä ja avo-autossa ajetaan.)

 

RETKI TURUN FLOWPARKIIN

MLL Pertteli järjestää keväisen kiipeilyseikkailun Turun Flowparkissa

lauantaina 23.5.2015,

Seikkailulippu 15 €, Sisältää: Seikkailun, Varusteet, Alkuopastuksen, Pillimehun ja suolaisen välipalan. Liput myynnissä Perttelin kirjastossa! Jos et pääse lunastaman lippuja kirjastosta, varaa liput Niinalta puhelimitse 0505466726.

Seikkailu starttaa klo 10 & klo 16, kokoontuminen Flowparkissa, Skanssinkatu 10 20730 Turku(omat kyydit). Flowpark sijaitsee kauppakeskus Skanssin takapihalla. Seuraa ensin Skanssin viittoja ja Skanssin lähettyvillä Flowparkin viittoja.

www.flowpark.fi

Seikkailu kestää vähintään n. 2-3 tuntia. Aiempaa kiipeilykokemusta ei vaadita. Omat hanskat mukaan tai niitä saa vuokrata paikan päällä 3 € /pari. Omat eväät sallittuja. Säänmukainen ulkovarustus ja lenkkarit jalkaan. Pitkät hiukset kiinni. Alaikäraja 7 vuotta ja huoltajat mukaan. Yli 13-vuotiaat saavat tulla itsenäisesti puistoon, mutta mukana tulee olla huoltajien allekirjoittamat turvallisuusmääräykset. Puistoon on vapaa pääsy eli muut perheenjäsenet voivat liikkua maassa puiston alueella vaikka valokuvaamassa tai videoimassa omia seikkailijoitaan! Lisätietoa Niinalta puh 050 546 6726

 

KOKO PERHEEN HOHTOKEILAUS

Koko perhe pääsee yhdessä keilailemaan Salon keilahalliin (Salohalli)

Perjantaina 6.3.2014 klo 17.30-19
Hinta: MLL:n jäseniltä 20€/perhe/rata, muilta 25€ (Hintaan sisältyy ohjaus pullakahvit ja kengät)

Aloitamme klo 17.30 yhteisellä ohjauksella sekä pullakahveilla, jonka jälkeen klo 18 alkaa keilaus.

Käytössämme on 10 rataa.
Ilmoittautumiset mielellään suoraan Niinalle puh. 050-5466726 tai mll.pertteli@gmail.com

Tervetuloa keilailemaan!

 

 

 

Vuonna 2014 olleet kurssit:

HYPPIMISTÄ VOLTTIMONTULLA

Sunnuntaina 30.11. pääse koko perheen voimin Halikon volttimonttuun (Kuruntie 7) pomppimaan tunniksi. Pomppuajat ovat: klo 13-14, klo 14-15 ja klo 15-16. Yhteen tuntiin mahtuu noin 4 perhettä, riippuen lasten määrästä. Jäsenille tämä on ilmaista, muille maksu 5€/perhe. Mukana tulee siis olla ainakin yksi aikuinen perheestä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: mll.pertteli@gmail.com tai 044-0170685/Kaisa.

PUUHAKASTA PERHEILYÄ TURUN KIIPEILYPALATSISSA

Menemme porukalla Turun kiipeilypalatsiin kiipeilemään ti 18.11.2014, et tarvitse aiempaa kokemusta kiipeilystä. Suunnattu erityisesti koululaisille vanhempien kanssa, alle 14v pitää olla aikuinen mukana varmistamassa kiipeilyä. Kiipeilyaikaa 18-20, ryhmätunti sisältää opastuksen ja välineet. Matkat omalla autolla tai kimppakyydeillä, tavataan kiipeilypalatsin edessä vähän ennen klo 18.00. Päälle tavalliset liikuntaan sopivat vaatteet.

Hinta 7€ jäseniltä ja 10€ ei jäseniltän, maksu tasarahalla paikanpäällä.

Lisätietoja ja ajo-ohjeet netistä sivulta www.kiipeilypalatsi.com

Ilmoittautumiset ja lisätietoja mielellään suoraan Niinalle puh. 0505466726 (tai mll.pertteli@gmail.com)

KOKO PERHEEN HOHTOKEILAUS

Koko perhe pääsee yhdessä keilailemaan Salon keilahalliin (Salohalli)

hiihtolomaviikon perjantaina 21.2.2014 klo 18-19
Hinta: 20€/perhe/rata, jaettu rata 10€/perhe (Hintaan sisältyy ohjaus ja kengät)

Käytössämme on 10 rataa.
Ilmoittautumiset Tarjalle 040-7212059 tai mll.pertteli@gmail.com
 

GEOKÄTKÖILY-KURSSI

Opastusta geokätköilyn saloihin Perttelissä! Keskiviikkona 16.4. klo 17.30-20 pidetään teoriakerta Inkereen nuorisotilassa (os. Inkereentie 1023).  Seuraavana keskiviikkona 23.4. mennään maastoon ja etsitään geokätköjä lähistöltä. Lähtö Inkereen koulun pihalta klo 17.30. Teoriaosuuteen voivat tulla mukaan aikuiset ja kouluikäiset lapset. Toisella kerralla voi mukaan tulla pienemmätkin lapset. Kurssin pitää Perttelin MLL:n geokätköily harrastajat

Ilmoittautumiset: mll.pertteli@gmail.com tai Kaisalle 044-0170685. Ilmoittautuneille lähetetään etukäteen sähköpostitse infopaketti kurssista. Kurssi on ilmainen. Mukaan teoria osuuteen mahtuu 20 henkilöä.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoisen geokätköilyn maailmaan koko perheen voimin!!