Maatilapäivä 2017

Vuoden 2017 maatilapäivä pidetään Inkeren kartanolla 17.6.2017!!

 

Vuoden 2017 maatilapäivä järjestetään 17.6.2017 klo 12-16 Inkeren kartanolla, os. Inkereentie 1027, Pertteli!! Tapahtumaan on vapaa pääsy!

 

KONEITA JA ELÄIMIÄ

Esillä on erilaisia maatilan koneita. Tilalla on nähtävänä maatilan eläimiä, joihin pääsee tutustumaan ihan läheltä. Luvassa myös poniratsastusta. Tapahtumaan tulossa myös pieniä suloisia pupuja sekä kanoja ja ankkoja!

 

TEKEMISTÄ

Viheralueella voit nikkaroida pientä kotiinviemistä ja pääset kokeilemaan jätti saippuakuplien tekoa. Polkutraktoriradalla pääsee myös ajelemaan. Keppihevosrata ja ankkaonginta löytyy myös alueelta. Mukana ovat myös 4H ja Perttelin VPK.

 

LASTEN KIRPPIS

Tapahtumassa myös lasten kirppis eli lapset saavat tulla myymään tavaroitaan ihan ilmaiseksi! Oma pöytä tai viltti vaan mukaan ja myymään. Ilmoittautuminen myyjäksi alla olevalla lomakkeella. Saa myös vaan ilmestyä paikalle hyvissä ajoin!

 

PAINTBALLIA JA LASERSOTAA

MLL tuo tapahtumaan Kaarinasta Huviluvan, jonka ohjauksessa pääset kokeilemaan lasersotaa tai paintballia eurolla.

http://www.huvilupa.fi

 

VALOKUVAUSTA

Sander Vill kuvaa tapahtumassa! Voit kuvauttaa lapsesi, perheesi tai vaikka itsesi!

Ajanvaraus: sandervillphotos@gmail.com
*Säävaraus

Kaikki ajat ovat varattu!!!!!
 

PAIKALLISIA MYYJIÄ

Myynnissä on erilaisia herkkuja, suolaista ja makeaa. Päivässä on mukana myös erilaisia myyjiä. Varaathan siis käteistä mukaan. Tällä hetkellä tulossa Koivusen Puutarha, Ketomäen Puutarha, Maatalousyhtymä Suominen, STM-markkinoinin mausteet, Kurjen tilan mansikat sekä Herrakunnan lampaan lihamyynti paikalla. Jos haluat tulla myymään omia tuotteitasi, ota yhteyttä!!

 

SAAPUMINEN

Maatilalla on hyvät pysäköintimahdollisuudet, voit tulla autolla tai pyörällä! Osoite on Inkereentie 1027, Pertteli (Salo). Sisäänajo tapahtumaan Haavankannontien kautta.

Ei säävarausta, tapahtuma on pääasiassa ulkona, mutta sateen sattuessa myös sisätiloja löytyy jonkun verran. Pukeutukaa siis sään mukaan.

 

YHTEISTYÖSSÄ

Päivän järjestävät: Perttelin MLL, MTK, Perttelin maa- ja kotitalousnaiset ja Inkereen koulun vanhempaintoimikunta.

http://www.inkere.fi

Tervetuloa tutustumaan maaseudun tunnelmaan ja hienoon kartano miljööseen!

Lisätietoja tapahtumasta Tiinalta 0400-533997.

Muutokset päivän sisältöön ovat mahdollisia!

                                                   ---------------------------------

 

Lauantaina 18.6.2016 maatilapäivää vietettiin Inkeren Kartanolla ja kävijöitä oli noin 1000.

Sunnuntaina 15.7.2015 vietimme maatilapäivää Herrakunnan lammastilalla os. Hevonojantie 45. Kävijöitä oli reilu 500 ja tunnelma oli ihana!

Sunnuntaina 30.6.2013 klo 10-14 vietimme maatilapäivää Eskolan tilalla, os. Vähähiidentie 561. Päivä oli erittäin onnistunut, kävijöitä oli yli 400 ja ilma oli loistava!