Perhetriathlon

Perttelin MLL järjestää yhteistyössä Perttelin Peikkojen kanssa koko perheen triathlon kilpailun! Su 14.8.2016 klo 10.00 HUOM! AIKA MUUTTUNUT! Paikkana Varvojärvi, Varvontie 478, Pertteli

Tarkoituksena on, että lapsi suorittaa aikuisen avustuksella pyöräilyn, juoksun ja uinnin. Jokainen joka osaa pyöräillä itse voi osallistua, myös apupyörät saa olla. Isommat lapset tarvitsevat vanhempiaan vain huoltojoukoiksi.

Sarjat:

Tytöt 4 vuotta, pojat 4 vuotta

tytöt 6 vuotta, pojat 6 vuotta

tytöt 8 vuotta, pojat 8 vuotta

tytöt 10 vuotta, pojat 10 vuotta

tytöt 12 vuotta, pojat 12 vuotta

Kisa alkaa klo 10 pyöräilyllä nuoremmasta vanhempaan ja jatkuu yhtäjaksoisesti pyöräilyn jälkeen juoksuun metsässä ja tämän jälkeen uintiin Varvojärvessä. Kilpailumatkat ovat lyhyet, jotta jokainen jaksaa suorittaa kaikki osuudet. Pienillä kuitenkin vanhemman tulee mennä lapsen vierellä koko matka. Jokaiseen sarjaan otetaan maksimissaan 10 osallistujaa.

Mukaan tarvitset siis oman pyörän (vain lapselle), sään mukaiset urheiluvarusteet ja uintivarusteet (pienillä kellukkeet) sekä juomapullo. Ilmoita jos sinun on vaikeaa saada pyörää paikan päälle, niin voimme yrittää järjestää varapyörän.

Kilpailun jälkeen on mahdollisuus vapaaseen uimiseen ja saunomiseen koko perheelle ilmaiseksi,  buffetista voi ostaa syötävää, suolaista ja makeaa.

Jokainen osallistuja palkitaan!!

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin viettämään mukava päivä ulkoillen!!

Lisätietoja: Tiina/0400-533997

 

PDF-tiedostoTriathlon 14.8.2016.pdf (84 kB)
PERHETRIATHLONIN TULOKSET